Cercei soare şi piper – Cronos

165,00 lei

Dimensiuni (aprox) 5,7 x 2,5 cm.

Greutate (aprox) 17 g / perechea

Decorați cu aur sau platină.

Împachetați cadou.

Cercei statement din ceramică, cu accent din aur sau platină – Cronos. Bijuterie de autor. Închizătoare inox. 5,7 x 2,5 cm. 17 g / perechea

Cercei statement din ceramică, accent aur sau platină – Cronos. Bijuterie geometrică de autor, cu textură neutră, sare și piper. Închizătoare inox. Cercei geometrici cu textură de culoare neutră, decoraţi cu aur sau platină. Un model ce poate fi purtat la aproape orice. Sunt realizaţi manual din ceramică, deci fiecare pereche este unică în felul ei. Agăţătoarea este din inox auriu, diametrul cercului agăţătoare este de 2 cm, semicercurile au fiecare 2,5 cm înălţime, lungimea totală a cercelului este de aproximativ 5,7 cm. Greutatea totală a perechii este de 17 grame.

Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Deoarece este un produs manufacturat, dimensiunile, decorația și greutatea pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

Informații suplimentare

Decorat cu

aur, platină

S-ar putea să-ți placă și…