PRODUS EXCLUSIV / Urme pe zăpadă – cercei medii din porțelan

135,00 lei

Dimensiuni (aprox) 6 x 3 cm.

Greutate (aprox) 10 g / perechea.

Agățători inox auriu.

Ambalați cadou.

Disponibili numai la Gruni.

1 în stoc (poate fi pre-comandat)

PRODUS EXCLUSIV / Urme pe zăpadă – cercei medii din porțelan sunt cercei de dimensiune medie, din porțelan, cu efect de sclipici. Un model elegant și jucăuș, potriviți pentru sezonul festiv și nu numai. Sunt realizați manual, deci fiecare pereche are curburi și străluciri unice. Accesoriile sunt din inox auriu, iar decorul cerceilor este făcut prin poleire cu sidef. Lungimea totală a cercelului este de aproximativ 6 cm (2,3 cm semicercul, 2,3 cm cercul) cu o lățime de 3 cm. Greutate 10 g / perechea.

Produsele exclusive se manufacturează în serie limitată și nu se găsesc la distribuitori. Ele sunt disponibile, în limita stocului, pe site și în orice alt loc în care vindem direct.

Se livrează în ambalaj cadou. Eticheta cu buline poate conține, pe spate, un mesaj scurt de 3-6 cuvinte, pe care îl puteți adăuga în momentul în care plasați comanda. În cazul în care nu este nevoie de un mesaj personalizat, cutia se livrează fără eticheta respectivă.

Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea, textura și culorile pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…