✹ Livrare gratuită pe teritoriul României pentru comenzile de peste 200 de lei, în UE pentru comenzile peste 600 de lei, în SUA şi Canada pentru comenzile peste 750 de lei.✹

Despre noi

Gruni este un brand ce produce după un design propriu bijuterii, veselă și obiecte decorative contemporane în propriul atelier de producţie din Timişoara. Gruni este o echipă de patru persoane, cu vreo douăzeci de colaboratori. Dacă te-ntrebi de unde-i vine numele, am scris aici povestea lui.

Iar pentru că planeta este mai importantă decât orice brand, Gruni face câteva lucruri pentru o dezvoltare sustenabilă, cu un impact cât mai redus asupra mediului: livrări pe bicicletă, servicii de reparaţii şi reciclare pentru propriile produse, ardere doar în cuptoare electrice şi altele.

Pentru întrebări şi nelămuriri, ne găsiţi întotdeauna la contact@gruni.ro iar, pentru noutăţi, priviri curioase în procesul de creație și producție, avem pagină pe Facebook și Instagram

Pentru evenimente și oferte speciale, informații utile și poveşti fantastice, vă puteți abona la Gruni Newsletter. Trimitem un singur e-mail pe lună, cu tot ce ni se pare fain și important de știut. Dacă n-o să-ți placă, te dezabonăm la cerere. No questions asked.

Offline, atelierul-magazin este deschis publicului doar cu programare prealabilă la contact@gruni.ro sau la 0740096613. Spaţiul este accesibil persoanelor cu dizabilităţi locomotorii.

Pentru orice informaţie suplimentară ne găsiţi la 0740096613, de luni până vineri, între 10-18.