✹ Livrare gratuită în RO pentru comenzile de peste 180 de lei, în UE pentru comenzile de peste 400 de lei, în SUA și Canada pentru comenzi de peste 500 de lei ✹

Despre noi

Gruni este mai mult decât un brand al ilustratoarei Livia Coloji, este realizarea visului ei dintotdeauna de a găsi un echilibru între o manufactură de ceramică și un atelier de artist. Gruni este îmbinarea acestor două spaţii într-un studio-magazin din Timişoara ce produce după un design propriu bijuterii, veselă și obiecte decorative contemporane. Gruni e o echipă de patru persoane, cu vreo douăzeci de colaboratori. Dacă te-ntrebi de unde-i vine numele, am scris aici povestea lui.

Iar pentru că planeta este mai importantă decât orice brand, Gruni face câteva lucruri pentru o dezvoltare sustenabilă, cu un impact cât mai redus asupra mediului: livrări pe bicicletă, servicii de reparaţii şi reciclare pentru propriile produse, ardere doar în cuptoare electrice şi altele.

Gruni este brand al Ceramics Studio Coloji, Start-up finanțat prin POCU, cu sprijinul APFR, program IMM Vest.

Pentru întrebări şi nelămuriri, ne găsiţi întotdeauna la contact@gruni.ro iar, pentru priviri curioase în procesul de creație și producție, avem pagină pe Facebook și Instagram.

Pentru evenimente și oferte speciale, informații utile și poveşti fantastice, vă puteți abona la Gruni Newsletter. Trimitem un singur e-mail pe lună, cu tot ce ni se pare fain și important de știut. Dacă n-o să-ți placă, te dezabonăm cu viteza luminii. No questions asked.

Offline, atelierul-magazin este deschis publicului de luni până vineri între 17-19 pe Str. Gh. Lazăr nr.26, Corp p+3, spațiu 7. Spaţiul este uşor accesibil persoanelor cu dizabilităţi locomotorii. Din motive de siguranță, în această perioadă, suspendăm programul cu publicul.

Pentru urgenţe și programări ne găsiţi la 0740096613, de luni până vineri, între 10-18.