⭐️ Livrare gratuită pe teritoriul României pentru comenzile de peste 100 de lei ⭐️ Pentru livrare internaţională vă rugăm să ne contactaţi ⭐️

Livrare

UPDATE *** Pe toată perioada carantinei livrările se fac doar prin curier, iar plățile ramburs au fost oprite pentru o siguranță mai mare.

Cumpărătorul poate alege între livrarea produsului sau ridicarea sa din atelierul Gruni din Timișoara, Str. Gh. Lazăr nr. 26, Corp p+3, spațiu 7, de luni până vineri între orele 17 și 19.

Tipuri de livrare:

Livrare pe bicicletă în Timişoara, inclusiv Chișoda, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moşnita Nouă, Moşnita Veche. Dacă comanda este făcută până la ora 11, între luni şi vineri, livrarea se va efectua în aceeaşi zi. Dacă comanda se face după ora 11, livrarea va avea loc, cel mai probabil, în următoarea zi lucrătoare. Sunt acceptate plăţile ramburs. Costul de livrare pe bicicletă este de 15 lei și se achită doar pentru comenzile sub 100 de lei. Acești timpi de expediere și livrare sunt valabili pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele precomandate livrarea se va face în decurs de maxim 10 zile lucrătoare. Veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.

Livrarea prin curier se face doar pe teritoriul României, cu livrare în 24 de ore. Dacă comanda este plasată până la ora 11, pentru produsele aflate pe stoc, expedierea va avea loc în aceeași zi. Sunt acceptate plăţile ramburs. Costul de livrare prin curier este de 20 lei. Timpii de expediere și livrare sunt valabili pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele precomandate livrarea se va face în decurs de maxim 10 zile lucrătoare. După ce plasați comanda, veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.

Pentru livrări în afara României, vă rugăm să ne contactați la contact@gruni.ro sau să comandaţi direct din magazinul nostru de pe platforma Etsy.com

Indiferent de modalitatea de livrare, costul livrării pe teritoriul României este zero pentru achiziții de peste 100 lei.

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 100 lei (chiar dacă valoarea de achiziție este mai mare de 100 lei).

Comenzile primite în weekend vor fi livrate curierului luni.

Pentru bunuri care nu se mai află în stoc, dar care dispun de opțiunea de plasare de comenzi, se adaugă o perioadă de 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru alimentarea stocului înainte ca produsul să poată fi livrat. După ce plasați comanda, veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.