Suntem în concediu ✹ Comenzile plasate în perioada 31.03-11.04 se expediază începând cu data de 12.04. ✹ Mulțumim pentru înțelegere.

Livrare

Cumpărătorul poate alege între livrarea produsului sau ridicarea sa din atelierul Gruni din Timișoara, Str. Gh. Lazăr nr. 26, Corp p+3, spațiu 7, de luni până vineri între orele 17 și 19.

Tipuri de livrare:

Livrare pe bicicletă în Timişoara, inclusiv Chișoda, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moşnita Nouă, Moşnita Veche. În mod obișnuit, livrarea se face în 3-48 de ore de la plasarea comenzii. Dacă doriți o livrare urgentă, vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda.  Sunt acceptate plăţile ramburs. Costul de livrare pe bicicletă este de 15 lei și se achită doar pentru comenzile sub 100 de lei. Acești timpi de expediere și livrare sunt valabili pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele precomandate livrarea se va face în decurs de maxim 10 zile lucrătoare. Veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.

Livrarea prin curier pe teritoriul României, cu procesarea comenzii în 24-48 de ore și livrarea în 24 de ore de la expediere. În perioadele mai puțin aglomerate, dacă comanda este plasată până la ora 11, expedierea poate avea loc în aceeași zi. Pentru urgențe vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda. Sunt acceptate plăţile ramburs. Plata prin transfer bancar întârzie procesarea și expedierea comenzii cu perioada necesară transferului. Pentru a urgenta procesarea și livrarea, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății la contact@gruni.ro. Indiferent de metoda de plată. costul de livrare prin curier este de 20 lei, respectiv 0 lei pentru comenzile de peste 150 de lei. Timpii de expediere și livrare sunt valabili pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele precomandate pregătirea pentru expediere se va face în decurs de aproximativ 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.

Livrarea prin curier în UE, USA și Canada se face cu procesarea comenzii în 24-48 de ore și livrarea în 1-5 zile lucrătoare de la expediere. În perioadele mai puțin aglomerate, dacă comanda este plasată până la ora 11, expedierea poate avea loc în aceeași zi. Pentru urgențe vă rugăm să ne contactați înainte de a plasa comanda. Nu sunt acceptate plăţile ramburs. Plata prin transfer bancar întârzie procesarea și expedierea comenzii cu perioada necesară transferului. Pentru a urgenta procesarea și livrarea, vă rugăm să ne trimiteți dovada plății la contact@gruni.ro. Costul de livrare diferă în funcție de regiune și va fi calculat în momentul în care introduceți adresa înainte de plasarea comenzii. Timpii de expediere și livrare sunt valabili pentru produsele aflate pe stoc. Pentru produsele precomandate pregătirea pentru expediere se va face în decurs de aproximativ 10 zile lucrătoare. După ce plasați comanda, veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.

Livrarea prin curier în orice altă țară și regiune este posibilă, însă vă rugăm să ne contactați pentru a vă calcula costurile de livrare.

Pentru livrări în afara României, prin Posta Română vă rugăm să ne contactați la contact@gruni.ro sau să comandaţi direct din magazinul nostru de pe platforma Etsy.com

Indiferent de modalitatea de livrare, costul livrării pe teritoriul României este zero pentru achiziții de peste 150 lei.

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 100 lei (chiar dacă valoarea de achiziție este mai mare de 150 lei).

Comenzile primite în weekend vor fi livrate curierului în săptămâna următoare, în funcție de ordinea primirii lor.

Pentru bunuri care nu se mai află în stoc, dar care dispun de opțiunea de plasare de comenzi, se adaugă o perioadă de aproximativ 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii pentru alimentarea stocului înainte ca produsul să poată fi livrat. După ce plasați comanda, veți fi anunțat pe e-mail de momentul în care obiectul intră în producție și de data estimativă a livrării.