Livrare

Cumpărătorul poate alege între livrarea produsului sau ridicarea sa din atelierul Gruni din Timișoara, Str. Gh. Lazăr nr. 26, Corp p+3, spațiu 7, de luni până vineri între orele 17 și 19.

Tipuri de livrare:

Livrare pe bicicletă în Timişoara, inclusiv Chișoda, Dumbrăvița, Ghiroda, Giroc, Moşnita Nouă, Moşnita Veche. Dacă comanda este până la ora 14, între luni şi vineri, livrarea se va efectua în aceeaşi zi. Dacă comanda se face după ora 14, livrarea va avea loc în următoarea zi lucrătoare. Sunt acceptate plăţile ramburs. Costul de livrare pe bicicletă este de 15 lei.

Livrarea prin curier se face doar pe teritoriul României, cu livrare în 24 de ore, dacă comanda este până la ora 14, respectiv 48 de ore dacă comanda este plasată după ora 14 (doar în zilele lucrătoare). Sunt acceptate plăţile ramburs. Costul de livrare prin curier este de 20 lei.

Pentru livrări în afara României, vă rugăm să ne contactați la contact@gruni.ro sau să comandaţi direct din magazinul nostru de pe platforma Etsy.com

Indiferent de modalitatea de livrare, costul livrării pe teritoriul României este zero pentru achiziții de peste 100 lei.

Nu se acordă gratuitate pentru livrarea în care se folosește un cod de reduceri dacă în urma aplicării reducerii suma de plată nu este cel puțin egală cu 100 lei (chiar dacă valoarea de achiziție este mai mare de 100 lei).

Comenzile primite în weekend vor fi livrate curierului luni.

Pentru bunuri care nu se mai află în stoc, dar care dispun de opțiunea de plasare de comenzi, se adaugă o perioadă de 10 zile lucrătoare de la confirmarea comenzii pentru alimentarea stocului înainte ca produsul să poată fi livrat.