✹ Livrare gratuită pe teritoriul României pentru comenzile de peste 200 de lei, în UE pentru comenzile peste 600 de lei, în SUA şi Canada pentru comenzile peste 750 de lei.✹

Un an de ceramica Gruni

 

Un an de ceramica Gruni! Adică a trecut 1 an de când am pornit cuptoarele în atelier. Nu știm unde a zburat timpul acesta. Ne dăm seama doar când ne uităm pe rafturile pline de produse, pe cifrele din raportări și ne liniștim – timpul trece repede când te distrezi! Iar Gruni nu ar fi fără mica echipă care îl formează, dar despre membrii ei va fi un articol întreg în curând.

Cum ne-am distrat în acest prim an

Un an de ceramica Gruni înseamnă și  90+ de modele de cercei, 30+ modele de broșe, 20+ modele de coliere, mărgele, pandantive și brățări. Mai avem stocuri (aproape) permanente pentru câteva modele de căni, farfurii, boluri mari și mici, farfurioare decorative și alte obiecte de adus veselie în viața oamenilor.

Am expediat 800+ comenzi. De la Timișoara la Dorohoi și Măcin, din România până în Singapore și în Qeenstown, Noua Zeelandă, cu 10- comenzi deteriorate în timpul transportului.

Am găsit 10+ distribuitori în Amsterdam, Brașov, București, Montpellier, Saint Savinien, Sibiu, Timișoara (Mica Vienă), Viena (Marea Timișoară).

Am avut 10- retururi / clienți nemulțumiți și asta este una din marile noastre bucurii.

Dar ne-am bucurat mult și de câteva colaborări minunate – căsuțele albastre (Albastru și Asociația Monumentum) și Plai Food Encounters. În curând, vom povesti în detaliu, despre fiecare în parte la noi pe blog.

Am făcut o campanie prin care am susținut Fundația Comunitară și învățământul rural pe timp de pandemie.

Am început o serie de colaborări pe blog, cu specialiști care ne arată cum ar asorta ei bijuteriile noastre la diverse ținute. Puteți citi articolul scris de Alexandra de la Alexa’s Choice și cel scris de Ina de la Tombabe.

Ce am învățat vreme de un an

Un an de ceramica Gruni înseamnă și că am învățat că nu te poți grăbi când faci ceramică artizanală. Dar, uneori, te poți pregăti din timp. 😉 Manufacturarea este un proces îndelungat, compus din multe etape ce  nu pot fi grăbite. De asta, la primul nostru Crăciun am finalizat câteva produse de sezon… după Crăciun. Anul acesta am început din timp, avem deja avem mici stocuri. Și, în curând, un catalog de prezentare pentru toate noutățile.

Am învățat că partea administrativă ia enorm de mult timp și Gruni nu va fi niciodată în echipă completă fără o persoană dedicată.

Am învățat că precomenzile și comenzile personalizate mici nu sunt întotdeauna o soluție bună pentru noi. Ritmul nostru de lucru și productivitatea ne pot fi afectate. Și că, încercând să fim pe placul tuturor, ajungem să dezamăgim.

Am învățat că un produs nu este perfect de la început, dar este perfectibil. Și am învățat să ne îmbunătățim produsele cu fiecare zi – de la formă și decor, la accesoriile metalice și metodă de ambalare.

Și, din păcate, am învățat că nu putem avea ambalaje 100% biodegradabile, dar sigur ne apropiem de 90%.

Ce ne dorim pentru următorul an

Un an de ceramica Gruni e doar primul! Ne dorim, desigur, să ne dezvoltăm seriile de produse. Avem multe idei, iar anul acesta a trecut prea repede, chiar și cu perioadele de repaus date de pandemie.

Avem și câteva colaborări în stadiu incipient pe care ne dorim să le ducem la bun sfârșit. În plus, suntem siguri că vor apărea surprize minunate în această zonă a colaborărilor. Fără să dăm nume, suntem foarte fericiți să zicem că vor fi multe colaborări în comunitatea creativilor din Timișoara, orașul nostru.

Și ce-i mai important este că ne dorim să fim relevanți pentru voi! Să vă oferim lucruri de care aveți nevoie, pe care le folosiți cu drag. Dar și care vă fac să visați, vă dau o stare de bine, și care vă stau alături mult timp.

Nu în ultimul rând, să ne vedem cu bine în septembrie 2021, bucuroși de alegerile pe care le-am făcut peste an!