ATELIERE DE PICTURĂ
PE CERAMICĂ

✨ Haideți să ne distrăm și să creăm împreună niște obiecte spectaculoase!

✨ Vă așteptăm cu drag la o nouă serie de ateliere de pictură pe ceramică la noi în atelier, Gheorghe Lazăr nr.26, spațiul 7 (pe aleea din lateralul magazinului Kaufland de pe Gh. Lazăr)! Vino să-ți pui talentul la treabă și să-ți decorezi un obiect ceramic de modele și design-uri personalizate!

✨ Suntem pregătiți să vă punem la dispoziție tot ce aveți nevoie: vase la alegere, glazuri speciale, sigure pentru sănătate, într-o arie largă de culori și toate uneltele artistice necesare. Pe toată perioada atelierului, eu, Livia voi fi prezentă ca să vă ajut cu sfaturi tehnice și, dacă este nevoie, chiar și la transpunerea modelului dorit. După finalizarea atelierelor, creațiile voastre vor fi arse în cuptoarele pentru ceramică, la temperatură înaltă, transformându-se astfel în obiecte superbe de uz zilnic. Obiectele vor putea fi ridicate în decurs de maxim o săptămâna de la noi din atelier.

✨ Din cauza locurilor limitate, suma nu se rambursează în caz de neprezentare. Totuși, o altă persoană se poate prezenta în locul celui care a rezervat. Pentru a vă asigura un loc la atelier, selectați data și ora dorită și achitați atelierul prin plata cu cardul sau transfer bancar. ATENȚIE, vă rugăm ca la transport să bifați opțiunea de ridicare de la atelier dacă veți ridica personal vasul pictat sau să achitați transportul în cazul în care doriți ca obiectul pictat să vă fie livrat.

✨ Dacă ai peste 10 ani, hai în echipa de creație! Din cauza rigorii tehnice, atelierul nu este recomandat copiilor sub 10 ani.

🎨Atelierele pot fi ținute și cu grupuri private – aniversări, grupuri de colegi, grupuri de prieteni. Dispunem de mai multe spații pentru grupuri de diferite mărimi – 10, 15, 25 de persoane sau putem susține atelierul la sediul clientului. Pentru o ofertă personalizată vă rugăm să ne contactați.
✨Datele următoarelor ateliere le găsiți mai jos. Rezervați-vă locul la ora și data preferată.

Vă așteptăm cu drag! 🎨✨

Afișez toate cele 4 rezultate