Cană cu inimă personalizată cu un nume la alegere

100,00 lei

Înălțime (aprox) 8 cm

Diametru (aprox) 7 cm.

Împachetată individual.

Găsiți mai jos informații despre personalizare și întreținere.

Descriere

Cană personalizată pentru o cafea de dimensiune medie sau pentru un ceai mic, cu dimensiunea de 8 cm înălțime și diametru de 7 cm. Realizată din porțelan, arsă la temperaturi de peste 1200 grade. Decorul este realizat integral manual ceea ce o face unică. Prețul este pentru o bucată. Împachetată individual. Volum 180 ml.

Personalizare
Se poate personaliza cu un nume la alegere, scris cu aur pe o inimă albastră, verde sau roșie. Când plasați comanda, în căsuța denumită “note comandă” vă rog să specificați numele dorit.
Produsele personalizate se achită în avans și nu se pot returna. Când plasați comanda, vă rugăm să nu alegeți plata ramburs. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Întreținere
Vesela decorată cu aur nu poate fi spălată în mașina de spălat vase. Nu se folosește în cuptorul cu microunde. Se recomandă spălarea manuală fără a insista pe suprafața decorată cu aur.

Alte specificații
Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor.
Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii. Dacă comanda este urgentă, vă rog să ne contactați înainte de plasarea comenzii.

 

Informații suplimentare

Culoare inimă

albastru, verde, roșu