Cercei cerc, Roz și aur

85,00 lei

Dimensiuni (aprox) 2,5 x 4 cm.

Greutate (aprox) 7 g / perechea.

Decorați cu aur.

Agățători din inox.

Descriere

Cercei cerc, într-o combinație de roz, alb cald și aur, organici, modelați manual. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Un model vesel şi nepretenţios. Sunt realizaţi manual și sunt inegali.

Diametrul tortiţei din inox auriu este de 2,5 cm, cercul din ceramica este de aproximativ 2 cm diametru, lungimea totală a cercelului este de aproximativ 4 cm. Atenție, la acest model, accesoriul metalic trebuie înlocuit periodic. Accesorii de schimb găsiți aici.

Cerceii cerc se fabrică și pe albastru, și pe nude.

Se livrează împachetați într-o pungă aurie din hârtie. Dacă doriți ambalaj individual tip cutie cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

Din aceeași colecție