Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

15,00 lei

Cutiuță albă din carton rigid, cu burete în interior.

Dacă adăugați un mesaj personalizat, vine însoțită de un bilețel și de o panglică sau de un șnur.

 

Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii. Are un suport din burete în interior. Poate conține o singură broșă sau o singură pereche de cercei. Capacul este inscripționat cu sigla Gruni cu auriu. Cutiuța poate fi însoțită de un bilețel pentru un mic text ce poate fi personalizat la cerere, cu un mic text „La mulți ani!” sau „Te iubesc!” (de exemplu). Ca să adăugăm bilețelul personalizat trebuie să ne transmiteți textul dorit în căsuța „note comandă”, în momentul finalizării comenzii. Pentru un text mai lung, vă recomandăm să adăugați o felicitare sau o carte poștală.

Bijuteriile cu valoare individuală de peste 100 de lei sunt ambalate cadou, cutiuța fiind inclusă în preț. Cutiuța nu este potrivită pentru brățări, care se livrează pe un carton imprimat, în cutia de bază, sau pentru mărgelele ce se livrează într-un săculeț din catifea.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

 

S-ar putea să-ți placă și…