EDIȚIE LIMITATĂ – Pisică tigrată cu căciulă de Crăciun

70,00 lei

Dimensiune: 8 x 6 cm (3.14 x 2.36 in)

Modelată și pictată manual.

Împachetată individual.

Stoc epuizat

Descriere

Figurină mică de pisică tigrată cu căciulă de Crăciun. Sculptură mică din ceramică, o pisicuță drăguță în miniatură cu dungi. Aprox. 8 x 6 cm (3,14 x 2,36 in). Realizată manual de Gruni.

Un produs exclusiv, disponibil doar la noi pe site și în atelier într-o ediție limitată pentru acest sezon. O figurină jucăușă de pisică tigrată care îți va pune un zâmbet pe față. Sculptură din ceramică modelată și pictată manual. Un cadou minunat pentru o persoană iubitoare de pisici. Vă rugăm să rețineți că pisicuța pe care o veți primi va fi un pic diferită de cea fotografiată. Toate figurinele sunt construite și pictate manual, așa că fiecare este unică.

Ambalată individual. Imaginile produsului au doar scop ilustrativ și pot fi ușor diferite de produsul real. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea, culorile și modelul pictat pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

 

Din aceeași colecție