Scântei negre – cercei din porțelan marmorat

135,00 lei

Dimensiuni (aprox) 2,2 x 7,3 cm.

Greutate (aprox) 11 g / perechea.

Poleiți cu aur.

Agățători inox auriu.

Ambalați cadou.

2 în stoc (poate fi pre-comandat)

Scântei negre – cercei din porțelan marmorat, cu efect de sclipici. Un model elegant, de seară, potriviți pentru sezonul festiv și nu numai. Sunt realizați manual, deci fiecare pereche are curburi și străluciri unice. Agățătorile sunt din inox auriu, iar decorul cerceilor este făcut prin poleire cu aur. Lungimea totală a cercelului este de aproximativ 7,3 cm (4,2 cm picătura, 2 cm cercul din porțelan). Greutate aproximativă 11 g / perechea.

Se livrează în ambalaj cadou. Eticheta cu buline poate conține, pe spate, un mesaj scurt de 3-6 cuvinte, pe care îl puteți adăuga în momentul în care plasați comanda. În cazul în care nu este nevoie de un mesaj personalizat, cutia se livrează fără eticheta respectivă.

Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea, textura și culorile pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…