Cercei ovali, din porțelan marmorat

165,00 lei

Dimensiuni (aprox) 4 x 7,5 cm.

Greutate (aprox) 16 g / perechea.

Agățători inox auriu.

Ambalați cadou.

Cercei ovali, din porțelan marmorat roz, cu efect sidefat. Un model elegant, potrivit pentru sezonul festiv și nu numai. Sunt realizați manual, deci fiecare pereche are curburi și străluciri unice. Accesoriile sunt din inox auriu, iar decorul cerceilor este făcut prin poleire cu aur. Lungimea totală a cercelului este de aproximativ 7,5 cm (4,3 cm ovalul, 2 cm cercul) cu o lățime de 4 cm. Greutate aproximativă 16 g / perechea.

Se livrează în ambalaj cadou. Eticheta cu buline poate conține, pe spate, un mesaj scurt de 3-6 cuvinte, pe care îl puteți adăuga în momentul în care plasați comanda. În cazul în care nu este nevoie de un mesaj personalizat, cutia se livrează fără eticheta respectivă.

Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea, textura și culorile pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…