Broșă cu pin, Pisică din Delft

70,00 lei

Dimensiune (aprox) 3 x 5 cm.

Decorat cu aur.

Greutate (aprox) 7 g.

Pin alamă.

Broșă cu pin, Pisică din Delft, din ceramică în formă de pisică. Poate fi purtată pe jachete, pulovere, eşarfe din lână şi pe orice haină mai groasă. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi din mătase şi tricouri fine, deoarece acul pinului poate lăsa urmă în țesăturile subțiri. Fiecare broşă este realizată şi decorată manual, prin urmare există mici diferenţe care dau personalitate fiecărei piese. Desenul broşei este realizată sub glazură, iar panglica și accentele de pe flori sunt realizate cu aur coloidal. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie.

Dimensiune 3 x 5 cm. Greutate 7 g.

Pin din alamă cu suprafaţă mare de contact.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…