Broșă inspirată de Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe

120,00 lei

Dimensiuni (aprox): 5 x 4.5 cm.

Greutate (aprox): 13 g.

Decorată cu platină.

Împachetată cadou.

Stoc epuizat

Broșă inspirată de Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe din Timișoara, Piața Unirii. Pictată manual și decorată cu platină. Este un cadou potrivit pentru timișoreni. Suvenir cu un palat reprezentativ din Timișoara. Este împachetată cadou.

Dimensiuni (aprox): 5 x 4.5 cm.

Greutate (aprox): 13 g.

Are prindere tip broșă cu ac. Poate fi purtată pe jachete, pulovere, eşarfe din lână şi pe orice haină mai groasă. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi din mătase şi tricouri fine, deoarece acul și greutatea broșei poate lăsa urmă.

Palatul Episcopiei Ortodoxe Sârbe a fost construit între 1745-1748, în stil bizantin, cu un singur etaj. În 1906 a fost extins și a căpătat un caracter baroc, după planurile arhitectului László Székely.

Imaginea este reprezentativă, însă pot exista mici diferențe de culoare datorate prelucrării imaginii sau dispozitivului de pe care vizualizați produsul. Deoarece este un produs manufacturat, pictura, dimensiunile și greutatea pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…