Broşă tip pin, din ceramică, cu pisică Magpie

70,00 lei

Dimensiune 3 x 5 cm.

Decorată cu aur.

Greutate 7 g.

Pin din alamă.

Broşă tip pin, din ceramică, cu pisică Magpie, pătată ca o coțofană. Poate fi purtată pe jachete, pulovere, eşarfe din lână şi pe orice haină mai groasă. Nu este recomndată purtarea pe cămăşi din mătase şi tricouri fine, deoarece acul pinului poate lăsa urmă. Fiecare broşă este realizată şi decorată manual, prin urmare există mici diferenţe care dau personalitate fiecărei piese. Pictura broşei este realizată sub glazură, iar medalionul de la gâtul pisicii este decorat cu aur. Fiecare broşă este realizată manual, prin urmare broşa pe care o vei primi va fi puţin diferită de cea fotografiată.

Dimensiune 3 x 5 cm. Greutate 7 g. Pin din alamă.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

 

 

 

 

 

S-ar putea să-ți placă și…