Broșă inimă personalizabilă

100,00 lei

Dimensiuni (aprox) 4 x 3 cm.

Pin alamă.

Decorată cu aur.

Personalizabilă.

Împachetată cadou.

Disponibil pentru precomandă

Broșă inimă personalizabilă manual cu aur, cadoul perfect. De la Maria pentru Alin. De la Maria pentru mama. De la Maria pentru Rodica, ca să-și amintească de ea mereu. Oricine-i primitorul și oricare ar fi motivele, o broșă personalizată poate fi un cadou bun. Și tu poți avea una numai a ta.

Personalizare
Broșa se poate personaliza cu un nume la alegere sau cu orice text scurt. Prețul este doar pentru personalizare cu aur, dar la cerere, vă putem oferta orice tip de personalizare. Când plasezi comanda, la observații scrie numele sau textul pe care îl vrei să îl scriem pe broșă. După preluarea comenzii te vom anunța când va fi disponibilă pentru expediere. Dacă te grăbești, te rog să ne contactezi înainte de preluarea comenzii.
Produsele personalizate se achită în avans și nu se pot returna. Când plasezi comanda, te rugăm să nu alegi plata ramburs. Îți mulțumim pentru înțelegere!

Inima are aproximativ 4 x 3 cm și este cu un pin rezistent, din alamă. Se poate purta pe şaluri, fulare, haine mai groase şi pulovere. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi subţiri sau pe tricouri fine deoarece acul poate lăsa urme. Fiecare broşă este realizată manual, prin urmare broşa pe care o vei primi va fi puţin difertă de cea din schiță. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Este împachetată elegant într-o cutiuță cadou.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…