Broșă inimă – Sad Heart

70,00 lei

Dimensiuni (aprox) 4  x 3 cm.

Greutate 7 g.

Decorată cu aur.

3 în stoc

Broşă inimă tip pin – Sad Heart cu o inimă tristă, necăjită, soră cu broșa noastră Happy Heart. Realizată şi decorată manual. Aproximativ 4 x 3 cm, cu pin rezistent, din alamă. Greutate 7 g. Se poate purta pe şaluri, fulare, haine mai grose şi pulovere. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi subţiri sau pe tricouri fine deoarece acul poate lăsa urme. Fiecare broşă este realizată manual, prin urmare broşa pe care o vei primi va fi puţin diferită de cea fotografiată. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Deoarece este un produs manufacturat, dimensiunile, decorația și greutatea pot varia ușor.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…