Broșă inspirată de Casa cu lei

120,00 lei

Dimensiuni (aprox): 5,5 x 4 cm.

Greutate (aprox): 13 g.

Decorată cu aur.

Împachetată cadou.

1 în stoc

Descriere

Broșă inspirată de Casa cu lei din Timișoara, Piața Unirii. Pictată manual și decorată cu aur. Este un cadou potrivit pentru timișoreni. Suvenir cu un palat reprezentativ din Timișoara. Este împachetată cadou.

Dimensiuni (aprox): 5,5 x 4 cm.

Greutate (aprox): 13 g.

Are prindere tip broșă cu ac. Poate fi purtată pe jachete, pulovere, eşarfe din lână şi pe orice haină mai groasă. Nu este recomandată purtarea pe cămăşi din mătase şi tricouri fine, deoarece acul și greutatea broșei poate lăsa urmă.

Casa cu lei a fost construită în 1759, iar leii care dau denumirea actuală au apărut în 1900 odată cu refacerea ei în stil szeceszió. În stilul baroc inițial se păstrează bovindoul rotund de pe colț.

Imaginea este reprezentativă, însă pot exista mici diferențe de culoare datorate prelucrării imaginii sau dispozitivului de pe care vizualizați produsul. Deoarece este un produs manufacturat, pictura, dimensiunile și greutatea pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

Din aceeași colecție