Casa albastră din Ighişul Vechi

90,00 lei

Dimensiune (aprox) 4 x 4 cm.

Închizătoare alamă.

Decorat cu aur.

Împachetat cadou.

30 de lei din din preţul fiecărui pin reprezintă preţul de producţie, iar restul de 60 de lei  merg spre susţinerea proiectului Harta Caselor Albastre din România, proiect ce contribuie la restaurarea faţadelor şi care documentează case albastre cu arhitectură tradiţională.

Stoc epuizat

Descriere

Casa albastră din Ighişul Vechi, broșă dip pin din ceramică realizat şi decorat manual cu pigmenţi şi aur coloidal. Dimensiunea aproximativă este de 4 x 4 cm, închizătoarea este din alamă. Împachetat cadou. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor.

30 de lei din din preţul fiecărui pin reprezintă preţul de producţie, iar restul de 60 de lei  merg spre susţinerea proiectului Harta Caselor Albastre din România, proiect ce contribuie la restaurarea faţadelor şi care documentează case albastre cu arhitectură tradiţională, adunând întâmplări şi idei despre patrimoniu şi oamenii lui. Mai multe despre acest proiect găsiţi pe pagina albastru.ro sau pe pagina de facebook a proiectului.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

 

Din aceeași colecție