Cercei cu tijă geometrici sare şi piper – cerc

75,00 lei

Diametru (aprox) 1,8 cm.

Greutate (aprox) 4 g / perechea.

Decorați cu aur sau platină.

Cercei cu tijă geometrici sare şi piper – cerc. Cercei geometrici cu textură de culoare neutră, decoraţi cu aur sau platină. Un model ce poate fi purtat la aproape orice. Sunt realizaţi manual din ceramică, deci fiecare pereche este unică în felul ei. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Cercul e are diametrul de 1,8 cm. Tija este din inox, argint sau argint placat cu aur. Greutate (aprox) 4 g / perechea.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Timpul de livrare pentru opțiunea cu închizătoare de argint sau argint placat cu aur crește cu până la 2 zile. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

Informații suplimentare

Decorat cu

aur, platină

Închizătoare

argint, argint placat cu aur, inox

S-ar putea să-ți placă și…