Cercei geometrici sare şi piper – semicerc

85,00 lei

Dimensiuni (aprox) 3 x 4,5 cm.

Greutate (aprox) 7 g / perechea.

Decorați cu aur sau platină.

Descriere

Cercei geometrici sare şi piper – semicerc, cu textură de culoare neutră, decoraţi cu aur sau platină. Un model ce poate fi purtat la aproape orice. Sunt realizaţi manual din ceramică, deci fiecare pereche este unică în felul ei.

Diametrul cercului este de 2,5 cm, semicercul este de 3 cm înălţime. Lungimea totală a cercelului este de aproximativ 4,5 cm. Agăţătoarea este din inox auriu sau argintiu. Atenție, la acest model, accesoriul metalic trebuie înlocuit periodic. Accesorii de schimb găsiți aici.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

 

 

Informații suplimentare

Decorat cu

aur, platină

Din aceeași colecție