Cercei curcubeu

85,00 lei

Dimensiuni (aprox) 3 x 4,5 cm.

Greutate (aprox) 7 g / perechea.

Decorați cu aur.

Agățători inox auriu.

Disponibil pentru precomandă

Cercei curcubeu decoraţi cu aur. Design multicolor, optimist și prietenos. 3 x 4,5 cm. 7 g/perechea. Produs manufacturat la Gruni.

Un model ce poate fi purtat doar cu o atitudine pozitivă. Sunt realizaţi manual din ceramică, deci fiecare pereche este unică în felul ei. Diametrul cercului este de 2,5 cm, semicercul este de 3 cm înălţime. Lungimea totală a cercelului este de aproximativ 4,5 cm.

Agăţătoarea este din inox auriu. Atenție, la acest model, accesoriul metalic trebuie înlocuit periodic. Accesorii de schimb găsiți aici.

Cutia din carton din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual din carton sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…