Cercei Grafic 111

85,00 lei

Dimensiuni (aprox) 3 x 4,5 cm.

Greutate (aprox) 7 g.

Decorați cu aur sau platină.

Descriere

Cercei geometrici Grafic 111 din ceramică, cu linii negre pe ambele părți, decoraţi cu aur sau platină. Bijuterie de autor. Un model ce poate fi purtat la aproape orice. Sunt realizaţi manual din ceramică, deci fiecare pereche este unică în felul ei. Diametrul cercului este de 2,5 cm, semicercul este de 3 cm înălţime, lungimea totală a cercelului este de aproximativ 4,5 cm. Greutatea aproximativă 7 g.

Agăţătoarea este din inox auriu, respectiv argintiu la modelul decorat cu platină. Atenție, la acest model, accesoriul metalic trebuie înlocuit periodic. Accesorii de schimb găsiți aici.

Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile și greutatea pot varia ușor.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

Informații suplimentare

Decorat cu

aur, platină

Din aceeași colecție