Cercei triunghi din porțelan marmorat verde

85,00 lei

Dimensiuni (aprox) 1,5 x 3,5 cm.

Decorați cu aur.

3 în stoc (poate fi pre-comandat)

Cercei geometrici triunghi, din porțelan marmorat cu verde crom. Decorați cu un strop de aur. Bijuterie de autor. Accesorii inox auriu. Design Gruni.

Cercei geometrici cu marmorare unică pe fiecare piesă. Un model ce poate fi purtat la aproape orice, suficient de mici pentru birou sau ședințe online, suficient de mari cât să nu treacă neobservați. Sunt realizaţi manual, deci fiecare pereche este unică în felul ei. Diametrul cercului tortiță este de 2,5 cm, iar triunghiul are latura de aproximativ 1,5 cm, lungimea totală a cercelului este de aproximativ 3,5-4 cm. Agăţătoarea este din inox auriu. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Deoarece este un produs manufacturat, dimensiunile, decorația și greutatea pot varia ușor.

Cutia de ambalaj din imagine este pentru întreaga comandă. Dacă doriți ambalaj individual sau tip cadou vă recomandăm să adăugați în comandă și Cutiuță de ambalaj cadou pentru bijuterii

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…