Pandantiv pisicuță din porțelan

150,00 lei

Dimensiuni (aprox) 2 x 2.2 cm.

Lănțișor inox 60 cm (30 cm diametru).

Greutatea totală (aprox) 6.5 g.

Decorat cu aur.

Împachetat cadou.

Pandantiv pisicuță din porțelan modelat manual și decorat cu aur. Dimensiunea pandantivului: 2 x 2,2 cm. Realizat manual de Gruni.

O pisicuță drăguță, în șase variante de culoare: alb, negru, tuxedo, gri tigrat, portocaliu tigrat și calico. Poate fi  un cadou minunat pentru iubitorii de pisici. Pandantivul din porțelan este decorat cu aur și glazurat cu glazură transparentă. Are un lanț din oțel inoxidabil auriu de 60 cm lungime (30 cm diametru). Puteți opta pentru un lănțișor mai scurt, de 45 cm, doar să faceți această mențiune în nota de comandă. Se expediază într-o cutie frumoasă, gata de a fi dăruit.

Împachetat cadou. Imaginile produsului sunt doar în scop ilustrativ și pot fi ușor diferite de produsul real. Fiind un produs manufacturat, dimensiunea, greutatea și designul pot varia ușor.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

Informații suplimentare

Culoare

alb, negru, gri tigrat, calico, tuxedo, portocaliu tigrat, siameza

S-ar putea să-ți placă și…