Casa albastră din Șona

90,00 lei

Casa albastră din Șona care îl inspiră pe pictorul Ştefan Câlţia începe să călătorească prin lume. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Ea este acum și pin ceramic şi va spune povestea despre cum se trăieşte frumos.

De ce:Ne propunem să restaurăm împreună cu voi un colţ Albastru din satul Şona, cu sprijinul arhitectului Eugen Vaida, restauratorului Ştefan Vaida şi a voluntarilor Asociaţiei Monumentum.

Cum facem: Pinurile ceramice ajung la voi, iar 60 de lei din preţul fiecărui pin vor fi donaţi către Asociația Monumentum, într-un #FondAlbastru, pentru restaurarea de fațade și elemente decorative ale caselor albastre. Fiecare pin ceramic este decorat manual, cu pigmenţi şi aur coloidal. Dimensiune aproximativă de 4×4 cm, pin din alamă.

Mai multe despre acest proiect găsiţi pe pagina albastru.ro sau pe pagina de facebook a proiectului.

Stoc epuizat

Casa albastră din Șona, broșă pin pictată manual, detalii cu aur. Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Casa albastră din Șona care îl inspiră pe pictorul Ştefan Câlţia începe să călătorească prin lume. Ea este acum și pin ceramic şi va spune povestea despre cum se trăieşte frumos.

De ce: Ne propunem să restaurăm împreună cu voi un colţ Albastru din satul Şona, cu sprijinul arhitectului Eugen Vaida, restauratorului Ştefan Vaida şi a voluntarilor Asociaţiei Monumentum.

Cum facem: Pinurile ceramice ajung la voi, iar 60 de lei din preţul fiecărui pin vor fi donaţi către Asociația Monumentum, într-un #FondAlbastru, pentru restaurarea de fațade și elemente decorative ale caselor albastre. Fiecare pin ceramic este decorat manual, cu pigmenţi şi aur coloidal. Dimensiune aproximativă de 4×4 cm, pin din alamă. Împachetat cadou.

Culorile produsului pot varia ușor față de fotografie. Fiind un produs manufacturat, dimensiunile, greutatea și modelul pictat pot varia ușor.

Mai multe despre acest proiect găsiţi pe pagina albastru.ro sau pe pagina de facebook a proiectului.

Un produs cu precomandă nu se află pe stoc. El este produs și expediat în maxim 10 zile lucrătoare de la achitarea comenzii. După ce plasați comanda, veți primi un e-mail cu data estimativă a expedierii.

S-ar putea să-ți placă și…